Добре дошли в хотел Орел, Слънчев бряг

Напълно реновираният тризвезден хотел Орел е един от символите на Слънчев бряг и любимо място за семейна почивка на много поколения. Дванайсет етажната му сграда е разположена на първа линия /на крайбрежната алея/, в центъра на курорта. От високите етажи на хотел Орел се разкрива невероятната панорамна гледка към архитектурно-археологически резерват Стар Несебър на юг, до нос Емине на север.

All Inclusive хотелът е част от комплекса Астория – Орел и споделя общи заведения и удобства с хотел Астория**** (4 звезди). Гостите на хотел Орел се радват на разнообразние от кулинарни изкушения /с две тематични вечери през седмицата с Българска и Италианска кухня/ в основния ресторант на комплекса. Лоби барът и барът към основния ресторант предлагат освежаващи напитки ежедневно от 10:00 до 22:00 на територията на хотелите. Само няколко крачки ви делят от плажа със собствени чадъри и шезлонги на комплекс Астория-Орел, а Барът на плажа е приятна изненада в горещите часове на деня.

Тризвездният All Inclusive хотел Орел предлага настаняване в 143 светли и съвременно обзаведени помещения, разположени на 12 етажа. Общата леглова база е 272 основни легла в 129 двойни стаи и 14 единични стаи. Хотелът разполага с два асансьора.

Хотел Орел е свързан посредством топла връзка с хотел Астория.


Запитване за резервация
ПЕРСОНАЛНА ИНФОРМАЦИЯ


ХОТЕЛ

ДАТА ПРИСТИГАНЕ И ОТПЪТУВАНЕ
БРОЙ ГОСТИ
ТЕКСТ
за резервация: +359 889 05 06 04