Политики на хотела

НАСТАНЯВАНЕ/ ОСВОБОЖДАВАНЕ

Час на настаняване в хотела: 14:30 часа.
Поставянето на гривните и ползването на самата All Inclusive услуга започва от 14:45 часа. В деня на настаняване ще ви бъде издадена карта за обяда в деня на освобождаване, защото All Inclusive гривната ви трябва да бъде отрязана до 12:00 часа.

Час на освобождаване на стаите: 12:00 часа
При освобождаването трябва да заплатите допълнително ползваните хотелски услуги като телефонни разговори, минибар, нанесени щети и др., да върнете хотелския ключ и да ви бъде отрязана All Inclusive гривната.

По-късно освобождаване на стаята до 17:00 часа се съгласува със служител от рецепцията на хотела вечерта преди датата на заминаване, за което се доплаща 40.00 лв. /в цената не влиза ползване на All Inclusive услугата/.

РЕЗЕРВАЦИЯ

Запитване за резервация може да направите по телефон, факс, e-mail, както и през нашата интернет страница. В зависимост от заетостта на хотела ще ви бъде поискано заплащане на депозит в размер от 50 до 100% от стойността на резервацията. Това става само след изпращане на официална оферта от служители на отдел Маркетинг на хотела, в която са описани точно условията за гарантиране на резервацията. След заплащане на гаранционния депозит в срок от хотела ще ви изпратят потвърждение на резервацията и фактура за банковия превод.

ПРОМЯНА ИЛИ АНУЛИРАНЕ РЕЗЕРВАЦИЯ

Условията за промяна или анулиране на резервацията са описани в самата оферта от хотела.

ЗАПЛАЩАНЕ

Вашият престой в хотела, както и ползваните допълнителни услуги можете да заплатите в брой, с дебитна или кредитна карта. Плащане по банков път е възможно само при заплащане на депозит по резервация. Картите, които се приемат за разплащания в хотела са: VISA, MasterCard, MAESTRO, American Express, EUROLINE, SIRRUS, Borika Пътнически туристически чекове не се приемат.

ДЕТСКА ПОЛИТИКА

Деца са всички гости на хотела ненавършили 12 години, а бебета - тези ненавършили 2 години. Възрастта на децата се удостоверява при настаняване с документ на родителя. Бебешко легло се предоставя в зависимост от свободните наличности в деня на настаняване срещу доплащане в размер на 8.00 лв/ден.

ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

В хотелския комплекс се настаняват само малки по размер и тегло кучета – до 10.00 кг. срещу такса от 5.00 лв./ден и при условие, че отговарят на административните наредби на хотела. Кучета-водачи са изключение и за тях не се изисква допълнително заплащане.

АЛКОХОЛ

Съгласно изискванията на българското законодателство, на територията на хотелския комплекс алкохолни напитки се предлагат само на пълнолетни лица и срещу документ за самоличност, удостоверяващ навършени 18 години.


Запитване за резервация
ПЕРСОНАЛНА ИНФОРМАЦИЯ


ХОТЕЛ

ДАТА ПРИСТИГАНЕ И ОТПЪТУВАНЕ
БРОЙ ГОСТИ
ТЕКСТ
за резервация: +359 889 05 06 04