Резервация

Запитване за резервация може да направите по някой от следните начини:

На телефон 0554 245 15;
По факс +359 554 229 24;
По e-mail: reservations@hotel-astoria.bg за хотел Астория
По e-mail: orel@hotel-astoria.bg за хотел Орел
Чрез готовата бланка за запитване за резервация на нашата интернет страница

След Вашето запитване служител на отдел Маркетинг на хотела ще Ви изпрати оферта , в  която са описани  условията за гарантиране на резервацията, както и тези за промени и анулация. В зависимост от заетостта на хотела ще Ви бъде поискано заплащане на депозит в размер от 50% до 100%  от стойността на резервацията.

Плащане

За Ваше улеснение предлагаме следните 2 начина на плащане:

1. Плащане по банков път
Плащането по банков път следва да се осъществи по някоя от пососчените сметки по-долу, в срока обявен в изпратената Ви оферта.

Банкови сметки:

Титуляр: ИНТЕРТУР ООД
ЮРОБАНК България АД
BIC BPBIBGSF
IBAN BG57BPBI79371025402601 /в лева/
IBAN BG39BPBI79371425402601 /в EUR/

В основанието за плащане задължително напишете име и фамилия, на които е направена резервацията или: Резервация в хотел АСТОРИЯ или ОРЕЛ на името на ..................................................... . При липса на плащане в указания срок, резервацията се анулира от резервационната система на хотела.

2. Плащане с кредитна или дебитна карта
Съгласно изискванията на обслужващата банка за извършване на транзакция без присъствието на карта, за да платите с кредитна или дебитна карта собственикът й трябва да попълни следната Авторизационна форма:

Авторизационна форма
Същата трябва да се подпише собственоръчно от него, да се сканира и изпрати на e-mail: reservations@hotel-astoria.bg за хотел Астория или orel@hotel-astoria.bg за хотел Орел. Картите, които се приемат за разплащания с хотела, са: VISA, MasterCard, MAESTRO, American Express, EUROLINE, SIRRUS, Borika. При резервации с начална дата следващия ден е наложително да се избере плащане с дебитна или кредитна карта, тъй като това ускорява процеса на обработка на резервацията. След заплащане на гаранционния депозит в срок, от хотела ще Ви изпратят потвърждение на резервацията и фактура за банковия превод.

ВАЖНО: И при двата начина на плащане, след осъществяване на транзакцията, съгласно ЗДДС от хотела са длъжни да ви издадaт фактура. За целта трябва да предоставите данни на юридическо или физическо /име, адрес, ЕГН/ лице.

ПРОМЯНА ИЛИ АНУЛИРАНЕ РЕЗЕРВАЦИЯ
Условията за промяна или анулиране на резервацията са описани в самата оферта от хотела.


Запитване за резервация
ПЕРСОНАЛНА ИНФОРМАЦИЯ


ХОТЕЛ

ДАТА ПРИСТИГАНЕ И ОТПЪТУВАНЕ
БРОЙ ГОСТИ
ТЕКСТ
за резервация: +359 889 05 06 04