Слънчев бряг

е разположен в красив залив, отворен на изток. На север достига възвишенията на Старопланинския масив, а на юг от него се намира малък, скалист полуостров, на който е разположен един от най-старите и живописни градове в Европа – Несебър.

Черноморският ни курорт има плажна ивица, дълга повече от 8 km, която на места е широка 150 m. Тя е прочута с финия пясък, естествените дюни, спокойното море и равно пясъчно дъно. Средната лятна температура на въздуха тук е 25°C, а на водата 23°C. За любителите на слънчевия загар морската ни перла предлага повече от 1700 часа слънце греене от май до октомври.

Проектирането на комплекса е започнало през 1957 г., а самото строителство през 1958 г. В настоящия момент Слънчев бряг е най-космополитният български морски курорт. Той привлича своите гости с неограничените си възможности за забавление – изкусително многообразие от ресторанти, барове, аква паркове и водни атракции, лунапаркове, спа центрове, спортни и мини голф площадки, тенискортове, 3D и 4D кина, казина, нощни клубове, дискотеки.


Запитване за резервация
ПЕРСОНАЛНА ИНФОРМАЦИЯ


ХОТЕЛ

ДАТА ПРИСТИГАНЕ И ОТПЪТУВАНЕ
БРОЙ ГОСТИ
ТЕКСТ
за резервация: +359 889 05 06 04